‘Kate Hudson verbreekt verloving voor nieuwe liefde’

Gister bevestigde een woordvoerder aan People dat Kate Hudson en Matthew Bellamy uit elkaar zijn. Het lijkt erop dat de...

Lees ook

Gister bevestigde een woordvoerder aan People dat Kate Hudson en Matthew Bellamy uit elkaar zijn. Het lijkt erop dat de echte reden achter de break-up nu naar boven is gekomen.

Nieuwe liefde

Volgens E! News zou Kate gevallen zijn voor de charmes van Dancing with the stars-pro Derek Hough. Diverse bronnen laten weten dat de twee vrijdagavond zoenend gespot zijn in een restaurant in Los Angeles.

Niet scheiden

Eerder werd bekent gemaakt dat de twee hun verloving hadden verbroken en bleek het koppel al een tijdje uit elkaar te zijn. “Ze houden nog steeds veel van elkaar en ze zijn dan ook van plan om hun zoontje samen op te voeden”, laat een bron weten. Daaraan werd toegevoegd: “Kate wil niet nog een keer scheiden en ze wist gewoon niet zeker of een huwelijk met Matthew wel de juiste keuze was.Wie weet wat de toekomst voor hen brengt, maar voor dit moment is dat in elk geval geen huwelijk.”

Nauwelijks samen gespot

Kate en Matthew werden in de afgelopen maanden al nauwelijks samen gezien. Daarnaast werd de actrice de laatste weken regelmatig gespot zonder haar verlovingsring. Kate en Matt vormen sinds 2010 een stel en verloofden zich het jaar erop, kort na de geboorte van hun zoontje Bingham.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook