Man schildert naaktportret van Kim Kardashian met penis

Het geoliede achterwerk van Kim Kardashian. Net toen je dacht alle grappige memes gezien te hebben en iedereen zijn meni...

Lees ook

Het geoliede achterwerk van Kim Kardashian. Net toen je dacht alle grappige memes gezien te hebben en iedereen zijn mening over de foto’s heeft uitgesproken, is daar Uwe Max Jensen, die de naaktfoto’s naschilderde… met zijn penis.

Kunst

De Deense kunstenaar Uwe Max Jensen raakte zó geïnspireerd door de pikante plaatjes, dat hij besloot de beruchte foto na te schilderen met zijn geslachtsdeel. “Ik hield mijn penis in mijn ene hand vast en het canvas in de ander”, vertelde hij in een interview met The Daily Dot. “Mijn penis is een orgaan. Ik heb hem nodig om te reproduceren, voor seks en vreugde. Ik heb een behoorlijk getalenteerde penis, op het gebied van kunst.”

Andy Warhol

Niet alleen Kim diende als inspiratiebron, Jensen vertelt ook dat hij geïnspireerd raakt door Andy Warhols kunst van Marilyn Monroe. “Kim is eigenlijk de Marilyn van deze tijd”.

Het schilderij is 30 bij 40 centimeter groot en Uwe deed er ruim 8 uur over om zijn penis in een pot verf te dopen en Kim na te schilderen. Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk hier the making of.

Lees ook: Mannen recreëren Kim Kardashians billen-foto

Beeld: http://denfrie.blogspot.dk

Laatste nieuws

Zie ook