Zien! Eerste familiefoto Ashton, Mila en Wyatt

Ashton Kutcher schoof afgelopen week aan bij talkshow host Ellen DeGeneres en deed een boekje open over het vaderschap....

Lees ook

Ashton Kutcher schoof afgelopen week aan bij talkshow host Ellen DeGeneres en deed een boekje open over het vaderschap. De acteur, die bekend staat om zijn grappige en veelal onvolwassen filmrollen beantwoordde de vragen van Ellen verrassend eerlijk en emotioneel.

Betrokken

Zo vertelde Kutcher dat hij en zijn verloofde Mila hele betrokken ouders willen zijn en liever zelf voltijd voor baby Wyatt willen zorgen. “We willen ons kind leren kennen, het soort mensen zijn dat weet hoe hun kind stopt met huilen. We willen erbij zijn als ze gekke bekken trekt. Dat kan alleen als je zelf aanwezig bent.”, vertelde de kersverse vader.

Kerstkaart

Nu zijn er eindelijk foto’s verschenen van hun kleine spruit. Het koppel hield de spanning erin en deelde eerder een foto waarop zes baby’s te zien waren op social media met het onderschrift: “Hier is je babyfoto. Kan die helikopter nu alsjeblieft ophouden rond ons huis te vliegen, er slaapt een baby!” De Duitse entertainmentwebsite Gala heeft nu een kerstkiekje in handen gekregen van Ashton, Mila en ook Wyatt is duidelijk in beeld. Benieuwd naar foto? Bekijk ‘m hier!

Beeld: YouTube, Mrandmrskutcher @ Facebook

Laatste nieuws

Zie ook