Dries Roelvink twijfelt aan zoon Dave

Dries Roelvink heeft een lichte twijfel of zijn zoon hem alles heeft verteld over zijn avond in een villa in Schagen. Na...

Lees ook

Dries Roelvink heeft een lichte twijfel of zijn zoon hem alles heeft verteld over zijn avond in een villa in Schagen. Na een feestje met vrienden verdwenen er veel kostbare spullen. Dave heeft altijd volgehouden hier niks mee te maken te hebben, maar zijn vader Dries weet soms niet zeker of hij dit kan geloven, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

De rest van de buit

Dries stelt dat zijn zoon het vlak na het feestje voor elkaar kreeg om met één telefoontje een deel van de spullen terug te krijgen. De zanger denkt dat zijn zoon misschien ook wel weet wat er met de rest van de buit is gebeurd, maar dat niet wil zeggen, omdat hij iemand wil beschermen.

De juwelenroof in de villa van de familie Pach was in augustus het gesprek van de dag. De dochter van vader Pach liet Dave met een groep ‘vrienden’ het huis binnen. Korte tijd later verscheen er een seksvideo met Dave en haar op internet. Daarnaast bleek na afloop dat er horloges, juwelen en andere spullen uit het huis waren verdwenen. De politie verhoorde vervolgens Dave en zijn vrienden. Of Dave vervolgd wordt, is nog niet zeker.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook