De rampzalige bevalling van Kourtney Kardashian

Er is al lange tijd veel spanning tussen Kourtney Kardashian en Scott Disick. Afgelopen zondag verwelkomde het koppel hu...

Lees ook

Er is al lange tijd veel spanning tussen Kourtney Kardashian en Scott Disick. Afgelopen zondag verwelkomde het koppel hun derde kindje en naar verluid was het één en al drama in de verloskamer. Toch was het dit keer niet de schuld van Scott.

Kris Jenner

Behalve het feit dat bronnen melden dat Scott niet aanwezig was bij de bevalling, blijkt dat (grand)momager Kris vooral de schuldige was. Een insider laat aan E! News weten dat zij de camera’s wilde laten rollen tijdens de geboorte. Kourtney zou daar heel anders over hebben gedacht en moest vechten voor haar privacy. “Kris wil gewoon zoveel mogelijk benutten als mogelijk is, dus ook nu is dat niet anders”, voegt de bron daaraan toe.

Nieuwe start

Ook laat de insider weten dat de baby een nieuwe start zou kunnen betekenen voor Kourtney en Scott: “Op dit moment zijn ze blije ouders. Ongeacht wat er gaande is in hun relatie, soms kan een baby het allemaal beter maken. Ze hebben er een gezond jongetje bij gekregen en nu is dat het enige wat telt.”

Beeld: Dujour, Getty

Laatste nieuws

Zie ook