Cosmetische ingreep teen mom Farrah Abraham gaat vreselijk mis

Een cosmetische ingreep kent vrijwel altijd zijn risico’s. Die heeft Farrah Abraham, bekend uit MTV’s Teen Mom, duidelij...

Lees ook

Een cosmetische ingreep kent vrijwel altijd zijn risico’s. Die heeft Farrah Abraham, bekend uit MTV’s Teen Mom, duidelijk ondervonden…

Verprutst

De realityster deelde afgelopen dinsdag een foto via Twitter waarop te zien was dat haar bovenlip volledig opgezwollen was. “Verprutst”, schreef ze bij het kiekje. Farrah vertelt Hollywoodlife dat de oorzaak hiervan een allergische reactie is.

Herstel

“De dokter gebruikte een methode waar ik allergisch voor was. Dat veroorzaakte een gigantische aanval en ik werd naar de Eerste Hulp gebracht.” Farrah zal de komende vijf dagen moeten herstellen van de reactie en krijgt hiervoor medicijnen.

Grappig

Ondanks dat de brunette nu geen implantaat in haar lippen heeft, kan het zijn dat ze nooit meer hun normale formaat zullen terugkrijgen. Geloof het of niet, Farrah kan nu wel lachen om wat er gebeurd is. Op Twitter grapte de realityster bij een foto van de reactie naast een afbeelding van Futurama-personage Leela: “Ben gek op mijn nieuwe look.”

Zo moeder, zo dochter

Ook lijkt het erop dat Farrah het niet van een vreemde heeft. Een tijd terug verschenen er before en after foto’s van haar moeder, waarop het leek dat zijzelf ook een bezoekje aan de plastisch chirurg had gebracht.

Bekijk de foto’s hieronder!

Lees ook: Waarom je nooit bilimplantaten moet nemen

Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook