Pracht-metamorfoses in een handomdraai

Designer, fotografe en filmregisseur Elle Muliarchyk houdt ontzettend van make-up en laat in een speciaal project zien w...

Designer, fotografe en filmregisseur Elle Muliarchyk houdt ontzettend van make-up en laat in een speciaal project zien wat de kracht van al die smeersels en poeders is. Het resultaat: vijf geweldige metamorfose-gifjes.

“Al heb je niets op en draag je wel een mooie lipstick, dan merk je direct verschil,” aldus Elle. “Op straat kijken en spreken meer mensen je aan, het geeft je meer durf en opent misschien zelfs wel de deur tot een avontuurlijker leven. Dat een simpele lipstick van een paar euro je zoveel kan bieden – het is ongelooflijk,” zegt ze.

We doen het allemaal, iedere dag

“We knoeien bijna allemaal dagelijks met make-up en met ons haar – we transformeren onszelf dus eigenlijk iedere dag. Hoe subtiel die verandering ook is.” Met dit project, waarbij absoluut geen gebruik gemaakt is van photoshop, laat Elle zien hoe ontzettend groot en speels het effect kan zijn van die verschillende transformaties. Het enorm leuke resultaat zette Elle op haar instagrampagina.

Laatste nieuws