North West huilt front row tijdens Fashion Week

De fall/winter 2015 collectie van Kanye West werd voor het eerst gepresenteerd tijdens New York Fashionweek in het bij z...

Lees ook

De fall/winter 2015 collectie van Kanye West werd voor het eerst gepresenteerd tijdens New York Fashionweek in het bij zijn van onder andere Beyoncé, Jay Z en Anna Wintour. En waar de rapper is, zijn natuurlijk ook vrouwlief Kim Kardashian en dochtertje North. De één-jarige peuter was echter minder enthousiast over de show van haar vader.

Fashion Week is niet de plek voor een 1-jarige, blijkt maar weer. Kleine North heeft het helemaal gehad met alle fashion shows en huppelt veel liever thuis rond als ballerina.

Reactie Anna Wintour

Terwijl North West op de shoot van haar moeder zat, barstte ze uit in een huilbui. De realityster en haar dochter waren omringd door onder andere Anna Wintour, Beyoncé en Jay Z. Zij leken niet echt gecharmeerd van de herrie.

Hoewel het volkomen normaal is dat een peuter zo reageert, was Anna Wintours reactie toch wel erg hilarisch. Die nam meteen een halve meter afstand, terwijl haar gezicht boekdelen spreekt. Kim voelde zich dan ook genoodzaakt de show te verlaten met North.

Nare opmerkingen

Elle-redactrice Anne Slowey liet bij aanvang van de show al doorschemeren dat ze niet echt gecharmeerd was van de aanwezigheid van North. “Konden ze haar niet backstage achterlaten?”, zou ze hebben gezegd toen ze moeder en dochter zag plaatsnemen. “Typische celebrity-onzin. Alsof ze er ook maar iets om geven.”

Nadat Kim haar kleine had weggebracht, gaf ze de rapper trots een staande ovatie.

 

 

Laatste nieuws

Zie ook