Steph over…. Het mysterie van het nagellakdopje

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up mu...

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up musthaves vanuit Grazia HQ.

Ik draag nooit sieraden. Geen oorbellen, geen ringen, geen kettinkjes, geen armbanden, en nee, ook geen horloge. Past niet bij me, vind ik. Maar wie zo door het leven gaat, moet wel van hele goeden huize komen om geen matte indruk te maken. Dat wordt dus compenseren en dat doe ik graag met nagellak: in álle tinten, het liefst iedere week in een andere kleur en bij voorkeur met een subtiel nail art effect (nee, niet tante Annie’s soort). Dat nail art effect bereik ik trouwens gewoon met topcoats en lakjes, want met mijn steady hand lijkt een horizontale streep meer op een hartritmelijn. Mijn lievelingen? Zie onderstaand: sommige zijn pas net binnen en nog niet verkrijgbaar in de winkel, maar wél gezellig om alvast op je wishlist te zetten – mocht je op een dag geen zin hebben om al je ringen om te doen.

En o ja, die grote losse dopjes die weleens op een nagellak zitten, zijn hiervoor:

Zo voorkom je knoeien op je tijdschrift/tafel/laptop (stagiaire Roos heeft de vlekken op d’r Macbook ter lakbewijs, gebeurt haar vanaf nu niet meer, dat begrijp je). En wie met Chanel lakt hoeft niet bang te zijn wanneer het flesje omvalt: er komt toch geen lak uit, want er zit een stop op. Handig toch?

Goed weekend ladies, lekker lakken!

Vergeet je Stephanie niet op Instagram te volgen @Stephaniegrazia?

Laatste nieuws