Ook Doutzen Kroes weg bij Victoria’s Secret

De Angels lijken Victoria's Secret één voor één te verlaten. Zondag schreven we al over Karlie Kloss haar engelenvleugel...

De Angels lijken Victoria’s Secret één voor één te verlaten. Zondag schreven we al over Karlie Kloss haar engelenvleugels aan de wilgen hangt en weer de schoolbanken ingaat en nu zegt ook Doutzen het lingeriemerk vaarwel. Victoria’s Secret-topman Edward Razek bevestigde het vertrek van de Friese schone op Instagram: “Ik vind oprecht dat Doutzen één van de meest adembenemend mooie vrouwen ter wereld is. En dat zal ik altijd blijven vinden, ik heb het haar zo vaak verteld. Maar, ze kreeg een grote kans aangeboden die ik haar, uit respect, niet wilde onthouden.”

RTL Late Night

Vorig jaar december schoof de blondine aan bij Humberto Tan in RTL Late Night. Daar liet ze al doorschemeren dat er andere lingeriemerken zijn die haar graag binnen willen halen. “Na mijn bevalling is dat een beetje begonnen, dus wie weet. Maar ik zou de show wel heel erg gaan missen”, vertelde ze destijds enigszins twijfelachtig.

Golden ten

Doutzen debuteerde in 2005 in de Victoria’s Secret show en liep in de tien jaar mee in acht shows. In 2008 kreeg Doutzen haar engelenvleugels en mocht zich toen voor het eerst officieel Angel noemen.

 

Beeld: Instagram

Laatste nieuws