RTL pakt uit met Gooische Vrouwen

HILVERSUM (ANP) - RTL gaat in de aanloop naar Gooische Vrouwen De Film flink uitpakken met extra uitzendingen. RTL 4 en...

HILVERSUM (ANP) – RTL gaat in de aanloop naar Gooische Vrouwen De Film flink uitpakken met extra uitzendingen. RTL 4 en RTL 8 besteden van zondag 6 tot en met donderdag 10 maart aandacht aan de vriendinnen uit het Gooi, liet de omroep vrijdag weten.

RTL 4 trapt zondag 6 maart af met Gooische Vrouwen De Film – De Making Of, met een blik achter de schermen. Ook zijn er interviews met hoofdrolspeelsters Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, Lies Visschedijk en andere castleden.

De film over Cheryl, Claire, Anouk en Roelien werd het afgelopen half jaar opgenomen in Nederland en Frankrijk. In de film reizen de vier vriendinnen af naar Frankrijk om hun dagelijkse beslommeringen in het Gooi te ontvluchten.

Om het geheugen op te frissen, zendt RTL 8 van maandag 7 tot en met donderdag 10 maart het vijfde en tevens laatste seizoen van Gooische Vrouwen uit. De zender komt met twee afleveringen per avond.

Gooische Vrouwen De Film draait vanaf 11 maart in de bioscoop.

Laatste nieuws