Jan en Liza houden het klein

Jan Smit en Liza Plat pakken groots uit voor hun bruiloft, maar dat vieren ze wel met een klein gezelschap. De twee zijn...

Jan Smit en Liza Plat pakken groots uit voor hun bruiloft, maar dat vieren ze wel met een klein gezelschap. De twee zijn afgereisd naar Sint Maarten en hebben zo’n 40 gasten uitgenodigd, vertelt manager Aloys Buijs, aan het AD.

De bruiloft van de 25-jarige zanger en zijn 28-jarige blondine vindt vrijdag plaats. Eerder werd nog gedacht dat ze op de verjaardag van hun dochtertje, 17 november, in het huwelijk zouden treden. De twee deden er namelijk alles aan om hun huwelijk geheim te houden. ‘Jan en Liza hebben ervoor gekozen elkaar het jawoord te geven op een plek waar hun privacy is gegarandeerd. Het resort, zo is ons gegarandeerd, kan hermetisch worden afgesloten.’

Onder de gasten bevinden zich onder meer de zusjes Smit, Jenny en Monique, en het bekende zangduo Nick en Simon. De 3JS zijn wegens zakelijke verplichtingen niet van de partij.

Het is niet bekend wanneer Jan en Liza, die sinds mei 2009 een relatie hebben, weer voet op Nederlandse bodem zetten. Op de eerste verjaardag van hun dochter Emma is het overigens weer tijd voor een party. Dan gaan de tortelduifjes uit hun dak in Volendam.

ROTTERDAM (ANP)

Laatste nieuws