Susan Blokhuis gaat trouwen

Michel Arendsen ging op zijn knieën! Nog dit jaar zal Susan Blokhuis haar ja-woord geven aan Michel Arendsen. Drie weken...

Michel Arendsen ging op zijn knieën!

Nog dit jaar zal Susan Blokhuis haar ja-woord geven aan Michel Arendsen. Drie weken geleden werd de presentatrice op haar 40e verjaardag verrast met een peperdure ring en een huwelijksaanzoek!

Ja, natuurlijk!
Susan, die de wekelijkse serie Apotheek & Gezondheid presenteert, vertelt: “Precies om twaalf uur ’s nachts feliciteerde Michel me met een zoen en daarna vroeg hij me officieel ten huwelijk. Ik hoefde niet na te denken. Ik riep: ‘Ja, natuurlijk wil ik met je trouwen!’ Uit zijn broekzak haalde hij toen een prachtige ring met briljanten die hij om mijn vinger schoof.”

Champagne voor de haard
“We logeerden die nacht in De Beukenhof in Oegstgeest, waar we de volgende dag met een diner in de tuin mijn verjaardag met familie en vrienden zouden vieren”, blikt Susan terug. “De kinderen Gijs en Zara waren meegekomen en lagen boven rustig te slapen in de suite die Michel had gereserveerd. Wij waren tegen middernacht in de lounge bij de open haard gaan zitten om met champagne mijn nieuwe levensjaar in te luiden. En daar werd ik gevraagd…”

Benieuwd hoe haar kinderen reageerden? Lees het morgen in Story!

Laatste nieuws