Ook Anouk Smulders stopt met Class Company

Na Rossana Kluivert stopt nu ook Anouk Smulders met evenementenbureau The Class Company. Het blonde model vertelt aan De...

Lees ook

Na Rossana Kluivert stopt nu ook Anouk Smulders met evenementenbureau The Class Company. Het blonde model vertelt aan De Telegraaf dat ze te weinig tijd heeft om zich nog in te zetten voor het bedrijf.

Vier maanden geleden heeft ze al haar aandelen verkocht aan haar vroegere zakenpartner Irene Avogadri. ‘The Class Company hebben we met zijn drieën van de grond opgebouwd en was en is een bloeiend bedrijf. Dat zal ook na het vertrek van Rossana en mij zo zijn.’

De vrouw van fotograaf Edwin Smulders stelt dat er geen sprake is van ruzie. ‘Natuurlijk snap ik dat mensen gaan denken dat er meer aan de hand is, maar dat is echt niet het geval.’ Door haar presentatiewerk, modellenwerk en eigen stichting Max4kids heeft de moeder van twee het gewoon te druk. Ze stelt dat Rossanna zich fulltime wil bezighouden met de opvoeding van haar kinderen.

The Class Company kwam vorig jaar in het nieuws omdat het bedrijf het huwelijk van Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe organiseerde. Dat liep uiteindelijk uit op een financieel conflict.

AMSTERDAM (ANP)

Laatste nieuws

Zie ook