Imca Marina: “Mijn graf komt op Ameland”

Imca Marina’s laatste wens is een graf op Ameland bij haar zoon en kleinzoon. Stephen was dertien jaar lang de grote ste...

Imca Marina’s laatste wens is een graf op Ameland bij haar zoon en kleinzoon.

Stephen was dertien jaar lang de grote steun van Imca Marina. Maar op het moment dat het op zakelijk gebied slechter met haar ging, liet hij haar vallen. Imca was er kapot van, maar is er mede dankzij haar zoon Floris wel weer bovenop geklommen.

Ameland
Floris heeft haar namelijk kleinzoon Jasper geschonken. Imca vindt het geweldig om oma te zijn en ze geniet er met volle teugen van. Zodra Imca even kan gaat ze naar Ameland om haar zoon en kleinzoon op te zoeken, maar als ze weer naar huis gaat vraagt ze zich af wat ze met haar leven wil. Moet ze haar boerderij De Vicarie weg doen en een leven beginnen op Ameland bij haar zoon?

Kruispunt
”Ik sta wat dat betreft echt op het kruispunt in mijn leven, en ik weet nog steeds niet welke richting ik uit moet”, vertelt Imca. “Voortdurend stel ik me de vraag wat ik vanaf nu met mijn leven wil. Dat komt omdat ik nu pas de klap heb verwerkt dat Stephen twee jaar geleden bij mij weg is gegaan.” Een ding weet de zangeres wel zeker: haar graf komt op Ameland.

Zal Imca verder overwegen om naar Ameland te verhuizen? Lees het deze week in Story.

Laatste nieuws