Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Minder podia, meer dance op 18e Dance Valley

SPAARNWOUDE - Het populaire dancefestival Dance Valley biedt tijdens zijn 18e editie zaterdag meer soorten dancemuziek d...

Minder podia, meer dance op 18e Dance Valley

SPAARNWOUDE - Het populaire dancefestival Dance Valley biedt tijdens zijn 18e editie zaterdag meer soorten dancemuziek dan ooit. Het aantal podia op het festivalterrein in natuurgebied Spaarnwoude is daarentegen aanzienlijk teruggebracht.

Verplaatsten de tienduizenden bezoekers zich vorig jaar nog heen en weer tussen 19 tenten en buitenpodia, dit jaar is de keuze beperkt tot 13 locaties.

De kersverse programmeur Gerben Roos belooft een Dance Valley in een heel nieuw jasje. ,,Het programma is dit jaar veel breder. We willen iedereen die van elektronische muziek houdt een plek bieden.'' Zo is er voor het eerst een podium waar uitsluitend hardcore wordt gedraaid en is er ruimte voor rappers als Gers Pardoel en The Opposites.

Organisator UDC verwacht tussen 12.00 en 23.00 uur maximaal 40.000 bezoekers in de recreatievallei. Op het programma staan meer dan honderd dj's, onder wie Afrojack, Ferry Corsten en Lucien Foort. Met een knipoog naar voorgaande verregende edities hebben bezoekers volgend jaar recht op 50 procent korting als het zaterdag in Spaarnwoude langer dan een uur aaneengesloten regent.