Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tess Milne: bizar wat er 's nachts gebeurt

AMSTERDAM - Voor haar nieuwe programma Veronica’s Nachtwacht portretteert Tess Milne mensen met opmerkelijke nachtelijke...

Tess Milne: bizar wat er 's nachts gebeurt

AMSTERDAM - Voor haar nieuwe programma Veronica’s Nachtwacht portretteert Tess Milne mensen met opmerkelijke nachtelijke hobby's. "Het is bizar wat er allemaal gebeurt", vertelt ze in Sp!ts. Ondanks dat ze al het nodige heeft meegemaakt, keek ze haar ogen uit.

"Ik wist niet dat er zoveel bijzondere mensen zijn die er ’s nachts een feestje van maken. Je verwacht dat iedereen ‘normaal’ in bed ligt. Maar dat is dus niet het geval."

Milne is nieuwsgierig van aard en dat kwam goed van pas tijdens het programma. Al vergeet ze wel eens de knop om te zetten. "Overal waar ik ben, wil ik alles uitzoeken. Dan zeggen vrienden: ‘Tess kappen nu, je bent niet aan het werk’."

De presentatrice is blij met hoe het momenteel gaat en de kansen die ze krijgt. "Lekker buitenspelen bij Veronica en kilometers maken bij SBS." Hoe de toekomst er uit ziet, durf ze niet te voorspellen. "Ik vind geen rust in genoegen nemen met. Als ik iets ontdekt heb, ga ik door naar het volgende."