Zien: Deze tweeling lijkt totaal niet op elkaar

Tweelingen worden vaak met elkaar vergeleken en het is vaak even gissen wie wie is. Hier hebben Lucy en Maria Aylmer noo...

Lees ook

Tweelingen worden vaak met elkaar vergeleken en het is vaak even gissen wie wie is. Hier hebben Lucy en Maria Aylmer nooit last van gehad. Zij zijn een tweeling en lijken toch totaal niet op elkaar. Sterker nog: ze hebben een een andere huidskleur. Iets wat heel zelden voorkomt.

Twins!?

De meiden zien er zo verschillend uit als maar kan. Lucy heeft een blanke huid, rood haar en blauwe ogen, terwijl Maria een donkere huid, donkere krullen en bruine ogen heeft. Dat is bij Lucy en Maria totaal niet het geval. De meeste mensen geloven niet eens dat ze zusjes zijn, laat staan een tweeling. De zussen moeten mensen er dan ook vaak van overtuigen dat ze echt een tweeling zijn. “Niemand gelooft dat we een tweeling zijn, zelfs niet als we ons hetzelfde aankleden. We zien er niet uit als zussen en al helemaal niet als een tweeling. We hebben zelfs een keer de geboorteakte aan onze vrienden moeten laten zien en toen geloofden zij het pas,” vertelt Lucy.

Verschillend in alles

Niet alleen qua uiterlijk zijn de twee verschillend, maar eigenlijk in alles. Lucy studeert kunst en design, terwijl Maria rechten studeert. Ook is Maria heel erg sociaal en Lucy vaak verlegen. Hoe het precies komt dat de meiden zo verschillend zijn? Ze zijn een twee-eiige tweeling en hierdoor hebben zij andere genen geërfd. De moeder van Maria en Lucy is Jamaicaans en Maria lijkt dus duidelijk meer op haar moeder.

Lees ook: Bijzonder: Vrouw zonder baarmoeder bevalt van tweeling

 

Beeld: Dailymail
Bron: Dailymail

Laatste nieuws

Zie ook