Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Deze week: Het weekend van 21 & 22 maart.

Proef het seizoen

Het hele weekend kun je van heerlijk en vooral eerlijk eten genieten in Utrecht. Het food festival Vol van Smaak is namelijk dit weekend en hier presenteren verschillende (mobiele) cateraars en specialisten hun seizoensgerechten en producten. Vol van Smaak is een eet-avontuur geïnspireerd op de smaak van het seizoen op een pure, eerlijke en krachtige manier.

Waar: Industriële loodsen van NUtrecht - CAB-Rondomweg 90AWanneer: 21 + 22 maart van 12:00 tot 19:00

Anton Corbijn

Het Gemeentemuseum Den Haag maakt vanwege de zestigste verjaardag van fotograaf Anton Corbijn het retrospectief HOLLANDS DEEP,  met hoogtepunten uit al zijn series. Startpunt zijn de grofkorrelige zwart-witfoto’s van musici uit de jaren 70 en 80. In latere series zien we hoe hij steeds zijn grenzen verlegt door nieuwe thema’s te kiezen en te experimenteren met technieken en materialen. Een echte aanrader!

Waar: Gemeentemuseum Den Haag, Stadhouderslaan 41  2517 HV  Den HaagWanneer: 21 maart t/m 21 juni 2015

Avondmarkt

Eten, drinken, markt en dansen bij Amsterdam Roest op de eerste lentedag van 2015! Maar dan wel in de avond. Op de Avondmarkt zijn er Foodtrucks met het lekkerste eten en marktkramen met prachtig, zelfgemaakt koopwaar. Verder is er alles wat je van Roest gewend bent: koud bier, de lekkerste muziek en een prachtige loods waarin het allemaal plaatsvindt.

Waar: AMSTERDAM ROEST Jacob Bontiusplaats 1018 PL AmsterdamWanneer: 21 maart vanaf 17:00

Cinderella

Eindelijk is er weer een fantastische nieuwe Disney film, met één van onze favoriete Disney prinsessen, Cinderella! Het verhaal blijft hetzelfde, maar in plaats van een animatiefilm is de film nu gemaakt als live-action film.