Grazia tipt de leuke to do’s voor het aankomende weekend

Van gezellig borrelen tot genieten van muzikale hoogstandjes.

Of het zonnetje nu schijnt of niet: er is dit weekend genoeg leuks te doen. Van filmtips tot de perfecte plek voor een date night, wij zetten de leukste weekendtips voor je een rij!

Op het dak van de Bijenkorf

Ben je in omgeving Amsterdam dit weekend? Dan kun je uit je dak gaan op het dak van de Bijenkorf. CHANDON Garden Spritz claimt van 9 t/m 22 augustus het dak van de Bijenkorf, zodat je hier een uur lang onder het genot van een glaasje bubbels een potje pétanque kunt spelen. En wat is en nu beter dan een old fashioned spelletje samen met een hapje en een drankje? Wij zeggen: het perfecte begin voor een date night.

Voor €22,50 per persoon krijg je een piccolo CHANDON Garden Spritz, een fruit de mers plateau van Fish Tales én de toegang tot een baan voor een potje pétanque.

Sensatie aan tafel

Liefhebbers van een goede portie reality-tv kunnen zich dit weekend zeker vermaken. Discovery+ lanceert namelijk de gloednieuwe serie Dating with my Ex: Going Dutch. In dit programma schuiven bekende exen, vooral bekend van Ex on the Beach: Double Dutch en Temptation Island, bij elkaar aan tafel om eens 'gezellig' bij te praten. Dit zorgt niet alleen voor ongemakkelijke gesprekken en ruzies, maar ook voor heerlijk beeldmateriaal. Kijken dus!

Pijltje gooien

Over next level date nights gesproken: Oche (spreek uit als: ok-i) opent binnenkort een bar waarbij gedart kan worden in combinatie met de beste, lokaal geïnspireerde, gerechten. Enne, gasten worden uitgenodigd om hun telefoon weg te leggen en zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Ondertussen kunnen zij genieten van shared menus die zijn samengesteld door de bekroonde food whisperer Niels van Halen, chef-consultant en voormalig chef-kok van Michelinsterren-restaurant De Hoefslag.

Je hebt nog één weekend om je dart-skills in eigen huis te oefenen. Oche, gelegen aan Rembrandtplein, opent haar deuren op 26 augustus.

Filmavond

Gek op een bezoekje aan de bioscoop, maar ben je ook graag buiten? Dan ben je van 11 t/m 29 augustus bij de Pleinbioscoop in Rotterdam aan het juiste adres. Je kunt hier negentien zomeravonden lang genieten van films in de open lucht. Met voldoende afstand van elkaar geniet je hier van films als Amélie, The Father, A Quiet Place Part II, I don't wanna dance en nog véél meer.

Tickets scoor je via deze link.

Romantische avond

In voor een romantisch avondje uit? Dan moet je niet het aankomende weekend, maar volgend weekend een bezoekje brengen aan Het Park bij de Euromast in Rotterdam. We know, je moet nog een weekje geduld hebben, maar tijdens dit openluchtfestival ga je zeker de avond van je leven hebben. Liefhebbers van klassieke en romantische muziek kunnen hier namelijk genieten van romantische muziek en heerlijke borrels. Extra leuk: traditiegetrouw trekken bezoekers van dit event hun mooiste outfits plus hoed uit de kast. Fancy!

Laatste nieuws