Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de perfecte first date

Een goede date bedenken is moeilijk dan je denkt. En dus deden wetenschappers van de University College London onderzoek...

Dit is de perfecte first date

Een goede date bedenken is moeilijk dan je denkt. En dus deden wetenschappers van de University College London onderzoek naar de perfecte first date. En nee, verrassend genoeg is niet de bioscoop.

First date

Picknicken, naar de bioscoop, een drankje doen... Ze vallen allemaal niet onder de perfecte eerste date. Dat is namelijk... naar een comedy-show! Door lekker samen te lachen, stel je je meer open voor intimiteit. Klinkt logisch, toch?

Meer inspiratie?

Niet zo van de comedy-shows? Dan kun je altijd nog gebruik maken van deze opties.

De Eigenlijk-Geen-Geld-Maar-Dat-Geeft-Niks-Date

Het vondelpark (of ander park) is altijd goed en kost niks. Een zelfgemaakte sandwich is vaak zoveel lekkerder en een stuk persoonlijker. Neem een kleedje mee en leer elkaar goed kennen. Ook fijn dat je dan geen eindtijd hebt en eindeloos kunt blijven hangen.

De Mogen-Onze-Namen-Op-Deze-Barkruk-Date

De ideale plek om elkaar op een makkelijke manier te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Door de drukte om je heen zal het niet snel stil vallen en hoort niet jan en alleman jullie intieme gesprekken. Vooral dat drankje zal je helpen als je daten spannend vindt. Als het er iets te veel worden, mag je ook best jullie namen in de barkruk graveren... Dat hoort nou eenmaal bij een geslaagde date.

Lees ook: 4x Tips om onder een slechte date uit te komen

Lees ook: 6x Tips voor de perfecte dating profielfoto

Beeld: Gossip Girl Film