Gebroken scherm? Dat heeft een betekenis!

Iedereen met een smartphone gaat vroeg of laat het lot van een gebroken scherm tegemoet. Ben je zelf (vooralsnog) de dan...

Lees ook

Iedereen met een smartphone gaat vroeg of laat het lot van een gebroken scherm tegemoet. Ben je zelf (vooralsnog) de dans ontsprongen? Dan ken je vast wel iemand wiens scherm wél al gebroken is. Iedereen kent wel iemand. Wat zegt een gebroken scherm over je manier van leven?

Het leven gaat niet over rozen
Zeker niet. Wanneer je scherm gebroken is, leer je daar mee leven. Zolang je nog kunt swipen, bellen, twitteren en Instagrammen is het oké. Je leert ermee leven en zolang het werkt, waarom zou je het dan veranderen? Precies zo sta je ook in het leven. Niet de beste van de klas, maar ook zeker niet de slechtste. Je doet wat je moet doen en dat werkt. Af en toe een hobbel, maar daar stap jij met gemak overheen.

Though life
Door je newsfeed op je gebroken telefoon heen scrollen kan soms voor splinters zorgen. Deze splinters kunnen je er zo maar aan herinneren dat je het leven met enige voorzichtigheid tegemoet moet gaan. Want net zoals je smartphone, weet ook jij dat het leven soms pijnlijk kan zijn. Je leeft niet te gehaast. Alles wat jij doet, doe jij met zorg.

Wild thing
Toch leef je op sommige momenten roekeloos. Waarschijnlijk zijn dat ook de momenten dat je beeldscherm kapot is gegaan. Het maakt niet zo heel veel uit, want jij bent de persoon die als geen ander weet dat niet alles perfect hoeft te zijn.

Mysterieus 
Net zoals je telefoon ben je zo nu en dan moeilijk te lezen. Niet iedereen kan je makkelijk peilen en je maakt een mysterieuze indruk. Je bent wisselvallig in je humeur, maar eigenlijk steek je best makkelijk in elkaar. Jouw humeur valt of staat met je mate van vermoeidheid.

Zij die zonder telefoonhoesje leven? Dat zijn pas de echte dare devils en hechten totaal geen waarde aan materiële spullen.

Bron: Elite Daily 

Laatste nieuws

Zie ook