Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zegt jouw 'teen crush' over je mannenkeuze tegenwoordig

Je eerste liefde is ontzettend speciaal, maar vaak zijn deze totaal buiten handbereik. Denk maar aan de One Direction bo...

Dit zegt jouw 'teen crush' over je mannenkeuze tegenwoordig

Je eerste liefde is ontzettend speciaal, maar vaak zijn deze totaal buiten handbereik. Denk maar aan de One Direction boys van tegenwoordig. Alle tienermeiden zijn er dolverliefd op, maar een relatie met deze jongens is onmogelijk. Dit heeft iedereen wel eens meegemaakt, want voor 1D waren er wel andere hotties die aan de muur hingen. En wie in de nineties jouw crush was ,zegt een hele hoop over het type man waar je nu op valt.

Freddie Prinze Jr.Wanneer Freddie Prinze Jr. helemaal jouw type was, val je op mannen die echte charmeurs zijn. Hij is waarschijnlijk erg ijdel en zijn haar is zijn alles. Maar hij heeft wel een fantastische sixpack!

Leonardo DiCaprioJe valt op klassieke knappe mannen. En ja, die zijn knap en dat weten ze zelf ook. Hij is daarom ook erg populair bij de vrouwen. Maar soms kijkt hij naar je en dat is al genoeg.

Mark-Paul GosselaarJouw type zijn charismatische jongens, zij leven vaak wel een beetje in hun eigen wereld. Ook blijven ze vaak verliefd op dat ene meisje van de middelbare school.

Frankie MunizPersoonlijkheid staat bij jou voorop. Je moet kunnen lachen om een jongen. want humeur vind jij heel belangrijk.

UsherJij wil het allemaal! De looks, de dansmoves en het gesprek. Jij stelt hoge eisen aan je man.

Aaron CarterJij trapt meteen in zijn flauwe openingszin. Verder vind je stijl niet heel erg belangrijk, maar hij geeft je gewoon het gevoel dat je het belangrijkste meisje in de wereld bent.

Justin TimberlakeHij moet vol met energie zitten en je moet er lol mee kunnen hebben. Maar toch wil je ook serieus met hem zijn en als hij je in slaap zingt, is het helemaal fantastisch.

Lees ook: Onderzoek: dit vinden mannen heel onaantrekkelijk

Beeld: Pinterest