Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

#Shocking: Moeder bevalt van haar eigen broertje en zusje

Ellen Bown is moeder van Maddy en tweeling Alex en Ruth. De laatste twee zijn niet alleen de kinderen van Ellen, maar oo...

#Shocking: Moeder bevalt van haar eigen broertje en zusje

Ellen Bown is moeder van Maddy en tweeling Alex en Ruth. De laatste twee zijn niet alleen de kinderen van Ellen, maar ook haar broertje en zusje. Een ingewikkeld verhaal en in eerste instantie een beetje vreemd. Maar dan blijkt het eigenlijk een prachtig verhaal te zijn.

Het zit zo: Ellen's moeder, Jenny, leerde Tony kennen en werd verliefd. Tony werd dus de stiefvader van Ellen. Jenny en Tony wilden niets liever dan een kind, maar dit was helaas niet mogelijk. De twee dachten na over alle mogelijke opties, totdat Ellen te hulp schoot.

Moeder én tante

Ellen wilde niet dat haar ouders een vreemde in de familie haalden om een kind te baren, dus besloot zij het te doen. Ellen werd dus de draagmoeder voor haar eigen ouders. Tijdens de IVF behandelingen is gebruik gemaakt van de eigen eitjes van Ellen en het sperma van haar stiefvader Tony. Officieel zijn Alex en Ruth dus de kinderen van Ellen en Tony. Maar na de geboorte van de tweeling hebben Jenny en Tony de kinderen geadopteerd.

De gezinnen leven apart en voor Maddy is het hartstikke normaal dat ze zowel de grote zus als de tante is van Alex en Ruth. Ellen is hartstikke blij dat ze de keuze heeft gemaakt, want ze is ontzettend trots. Zelf zegt ze: "Andere mensen begrijpen het misschien niet, maar voor ons is het hartstikke normaal en we zijn een ontzettende hechte familie."

Zie de familie HIER schitteren in een prachtige fotoshoot.

Lees ook: Viral: moeder van drie showt haar 'imperfecte' lichaam

Beeld: Sanoma