Broer en zus vinden elkaar na jaren via Tinder terug

Het is al ongemakkelijk als je vrienden op Tinder voorbij ziet komen, laat staan je familie. In dit geval was het vooral...

Lees ook

Het is al ongemakkelijk als je vrienden op Tinder voorbij ziet komen, laat staan je familie. In dit geval was het vooral heel bijzonder. Een broer en zus die elkaar al zestien jaar niet hadden gezien, vonden elkaar via de datingapp weer terug.

Contact verbroken

In 1999 gingen de ouders van Erik en Josephine uit elkaar. De twee werden op dat moment uit elkaar gehaald. De moeder bleef met Josephine in Breda wonen en hun vader nam Erik en zijn tweelingbroer Maarten mee naar België. Het contact werd volledig verbroken tussen de twee ouders en dus ook tussen de kinderen. Het klinkt onwerkelijk in de social media-wereld waarin we leven, maar pogingen om elkaar te vinden mislukten keer op keer.

Oeps…

In april kwamen Erik en Josephine elkaar tegen op Tinder. Ze hadden een match en raakten nietsvermoedend in gesprek. Er begon iets bij Erik te dagen… “Het kan toch niet zo zijn dat ik nu gewoon een Tinder-match heb met mijn eigen zusje?”, vertelt hij aan datingsitekiezen. 

Akward

Inmiddels hebben de twee elkaar ontmoet in een café in Tilburg. “Toen ik hem zag, was het heel duidelijk. Ik vond het zo bijzonder om mijn bloedeigen broer na 16 jaar weer te zien”, vertelt Josephine. “Een beetje awkward was het wel”, vertelt ze. “Uiteindelijk flirt je toch met je zusje”, voegt Erik eraan toe.

Beeld: Sanoma Beeldbank

 

Laatste nieuws

Zie ook