Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Levi's duikt in de wereld van fietsers

Levi's is voor hun nieuwste collectie, die de naam Levi’s Commuter kreeg, speciaal in de wereld van de fietser gedoken....

Levi's duikt in de wereld van fietsers

Levi's is voor hun nieuwste collectie, die de naam Levi’s Commuter kreeg, speciaal in de wereld van de fietser gedoken. Het resultaat: kleding (ontworpen voor en door fietsers) die lekker zit en waar je je goed in kunt bewegen als je bijvoorbeeld door de stad wil crossen. Het spijkerbroekenmerk heeft deze comfortabele en functionele kleding ontworpen zowel voor de dames als voor de heren. Kun je gezellig met je vriend shoppen dus.

Spring op die fiets

De dames kunnen hun bips steken in onder andere een Commuter High Rise Skinny Jeans en short met reflectoren en diepere zakken. Je maakt de look af met de water bestendig Commuter Windbreaker Jacket van ademend materiaal, een Commuter Trucker Jacket met een extra water afstotend overjasje en een thermo regulerende sweater.

Die kan wel tegen een stootje

En de mannen vinden deze zomer in de nieuwe herencollectie de indigo blauwe water bestendige Commuter Windbreaker met een zachte wolvoering. Daarnaast introduceert Levi's de water en vuil afstotende Commuter 522. Stap maar op die fiets dus!

Beeld: Levi's