Wow! Jude Law’s zoon lijkt sprekend op zijn vader

De zoon van Jude Law en actrice Sadie Frost, Rafferty, lijkt sprekend op zijn vader! Hij is 18 jaar oud en al druk bezig...

Lees ook

De zoon van Jude Law en actrice Sadie Frost, Rafferty, lijkt sprekend op zijn vader! Hij is 18 jaar oud en al druk bezig met een carrière. Zo is hij model, muzikant én een qua looks een kopie van zijn vader. Dat is succes verzekerd.

Stijl en talent

Rafferty was een avondje uit met zijn moeder en het werd meteen duidelijk dat hij all grown up is. De twee waren op een exclusief feestje in Londen. Ook al is Rafferty bekend geworden als model, hij ambieert een carrière in de muziek. Aan Teen Vogue vertelde hij: “Ik zit in een band, genaamd Dirty Harrys. Mijn beste vriend Marley en ik schrijven alle nummers en we treden op in Londen. Ik wil beroemder worden met mijn band, meer nummers opnemen en toeren. Ik denk dat ik altijd iets met muziek blijf doen.”

Eerder dit jaar werd hij uitgeroepen tot één van de best geklede mannen in Engeland door het tijdschrift GQ. Rafferty heeft dus niet alleen de goede looks van zijn vader, maar ook nog eens stijl en talent.

Benieuwd hoeveel Rafferty en Jude op elkaar lijken ? Zie de foto HIER!

Lees ook: Zoon Jude Law maakt catwalkdebuut

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook