Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Kristin Cavallari is zwanger

Laguna Beach- en The Hills-realityster Kristin Cavallari is weer zwanger. Kristen maakte het nieuws bekend met een foto op haar eigen app. Op de foto poseert Kristin met haar twee zoontjes terwijl ze met haar handen een hart vormt voor haar buik. "Baby nummer 3 is onderweg!", schreef ze. Kristin en haar man Jay Cutler hebben twee zoontjes. Zaal het nu dan eindelijk een meisje worden voor de realityster?

2. Jimmy Fallon kiest outfit Charlize Theron

Charlize Theron is te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en voor de speciale gelegenheid laat ze host Jimmy Fallon haar outfit kiezen. En wat blijkt? Jimmy is gek op de jaren '80! Hij kiest voor Charlize namelijk een gouden broek, regenboogkleurig t-shirt, oversized jasje en een raar hoedje.

Haylie Duff, actrice en de zus van Hilary Duff, is bevallen van een meisje. En net als de dochter van Blake Lively en Ryan Reynolds heeft dit meisje ook een jongensnaam gekregen. Haylie en haar verloofde Matt hebben hun dochtertje namelijk Ryan genoemd. Is dit de nieuwste trend in Hollywood?