Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Rihanna roept hulp in van fans

Rihanna wil zich laten inspireren door haar fans. De zangeres zoekt samen met Metro International mensen die deel uit willen maken van haar nieuwe project. Met een moodboard moeten fans laten zien hoe de volgende videoclip, jurk of film van Rihanna er volgens hen uit moet zien. Het hoeft niet gerelateerd te zijn aan haar muziek. "Verzamel dus jouw meest artistieke foto’s, schetsen, knipsels of alles wat er tussenin zit en laat jouw creativiteit Rihanna’s inspiratie zijn", roept de krant dinsdag wereldwijd op. Deelnemers maken kans op kaartjes voor een concert van de zangeres in de Verenigde Staten.

2. Mogelijk tien jaar cel voor Johnny Depp

Johnny Depp kan tien jaar cel krijgen omdat hij zijn twee honden bij zich had in Australië. Dat is volgens Sydney Morning Herald gebleken uit een hoorzitting in de Senaat. De acteur had zijn hondjes Pistal en Boo meegenomen toen hij naar Australië ging voor de opnames van de nieuwe Pirates Of The Caribbean-film. Daar had hij echter geen toestemming voor gevraagd aan de Australische autoriteiten. Toen deze hier lucht van kregen, dreigden ze de hondjes te doden, waarna Pistol en Boo snel terug naar de Verenigde Staten zijn gevlogen. Mocht de zaak voor de rechter komen, dan kan de straf oplopen tot tien jaar cel of een boete van 340.000 Australische dollar (243.000 euro). De piloot van het vliegtuig waarmee de honden Australië binnenkwamen, kan tot twee jaar cel krijgen.

 3. Rachel McAdams als bruidsmeisje 

Rachel McAdams speelde in 2005 al eens een bruidsmeisje in de film Wedding Crashers. Dit weekeinde was het menens, op de bruiloft van haar zus Kayleen. Rachel droeg zondag een blauwe jurk en hakken van Christian Louboutin. Daily Mail heeft een aantal foto's van de ceremonie op de website gezet, waarop we zien dat Kayleen en haar man elkaar het jawoord geven in Canada, het geboorteland van de zussen.Rachel McAdams is onder meer bekend van de Sherlock Holmes-films, The Notebook en is binnenkort te zien in Aloha naast Bradley Cooper en Emma Stone.

Bekijk hier de foto's.

 

Bron: BuzzE

Beeld: Getty