Exclusief! Waylons ex Joëlle lucht haar hart

Na dik een jaar verkering gingen Joëlle Witschge en Waylon uit elkaar. Onlangs sprak de zanger zelfs nog over een kindje...

Lees ook

Na dik een jaar verkering gingen Joëlle Witschge en Waylon uit elkaar. Onlangs sprak de zanger zelfs nog over een kindje samen. De breuk kwam dan ook onverwachts. Exclusief aan Grazia geeft Waylons ex opheldering over de break-up.

Te verschillend

In een recent interview vertelde Waylon aan Grazia: “Het is af en toe moeilijk met twee van die eigenwijze koppen.” De 23-jarige Joëlle vertelt nu: “Het was vanaf het begin af aan duidelijk dat we totaal verschillend zijn. We hebben geprobeerd om elkaar daarin te vinden. Maar je leert elkaar steeds beter kennen, zeker als je gaat samenwonen, en dan blijkt steeds meer dat je andere ideeën over het leven hebt”, legt het model uit. “Op een gegeven moment is dat niet meer te verenigen en moet ieder zijn eigen weg gaan.”

Verdrietig

Joëlle moet de prille break-up nog verwerken. “Het is verdrietig om uit elkaar te gaan. Want je houdt van elkaar en hebt veel tijd met elkaar doorgebracht.” Toch vindt ze dat als je merkt dat je niet meer bij elkaar past, het beter is om er een punt achter te zetten. “Er is niets heftigs voorgevallen. We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan. We hebben het er allebei moeilijk mee, maar het is beter zo.”

Het hele interview lezen? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkels.

Beeld: Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook