Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

 1. Gigi Hadid en Joe Jonas zoenen in het openbaar

Hoewel hun management vol blijft houden dat Joe Jonas en Gigi Hadid alleen vrienden zijn, zijn de twee toch echt zoenend gespot.

Het stel was donderdagavond in een bar in New York. Op foto's in handen van TMZ is te zien hoe de voormalige Jonas Brothers-zanger en het supermodel innig kussen. Ook geeft Gigi een kus op Joe's hand.

Joe en Gigi werden eerder al samen gesignaleerd in New York, Los Angeles en Toronto.

Bekijk hier de zoenende foto's.

2. Baby Keira Knightley is een meisje

Keira Knightley's eerste kindje is een meisje. Dat hebben verschillende bronnen bevestigd aan People. De actrice beviel eind mei, maar het geslacht van de kleine, evenals de naam, werden nog niet bekendgemaakt.

Keira is sinds 2013 getrouwd met muzikant James Righton. De Britse - bekend uit de Pirates of the Carribean-reeks en dit jaar te zien in de film Everest - maakte haar zwangerschap in december vorig jaar wereldkundig.

 3. Amanda Seyfried showt nieuwe coupe

Actrice Amanda Seyfried kennen we vooral als het mooie poppetje met lange blonde haren in romantische films. Tóch kiest Amanda er voor om haar lange lokken in te ruilen voor een korte bob. Zou het een pruik zijn of écht haar nieuwe look? De blondine laat er niets over los bij de foto op Instagram. Wat denk jij?

Bekijk hier de foto:

 

Beeld: Getty & Instagram

Bron: BuzzE