Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze tatoeages worden het meest weggehaald

We zeggen altijd dat een tatoeage voor het leven is, althans dat is de bedoeling. Tegenwoordig kun je een tattoo laten w...

Deze tatoeages worden het meest weggehaald

We zeggen altijd dat een tatoeage voor het leven is, althans dat is de bedoeling. Tegenwoordig kun je een tattoo laten weghalen door middel van laseren. Women's Health Magazine zocht uit van welke tattoo's mensen het meest spijt hebben.

Bye bye tattoo

Nieuw onderzoek wijst uit dat 1 op de 5 mensen in Amerika een tatoeage hebben. Ook in Nederland worden ze steeds meer gezet. 86% van de mensen met een inktplaatje op hun lichaam geeft aan geen spijt te hebben. Maar dit betekent dat 14% van de mensen met een tattoo wél spijt heeft.

Sommigen laten hun tattoo dan ook weghalen. Volgens dermatoloog Ava Shamban, die in haar praktijk ook tatoeages verwijdert, worden namen van exen het meest weggehaald. Maar dat niet alleen, ook getatoeëerden trouwringen staan in de top. Op de derde plaats staan tattoo's die op een ongelukkige plek zijn gezet. "Ik haal regelmatig tatoeages weg die erg zichtbaar zijn, omdat je bij bepaalde bedrijven en instanties geen zichtbare tattoo's mag hebben", aldus Ava.

Lees ook: De meest gezette tattoo's

Beeld: Instagram