Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben Cara Delevingne en vriendin zich verloofd?

Even was er sprake van dat Cara Delevingne en haar prille liefde St. Vincent uit elkaar zouden zijn. Al snel werden deze...

Hebben Cara Delevingne en vriendin zich verloofd?

Even was er sprake van dat Cara Delevingne en haar prille liefde St. Vincent uit elkaar zouden zijn. Al snel werden deze geruchten ontkend. Sterker nog, Cara lijkt klaar voor de volgende stap. Het topmodel heeft de zangeres ten huwelijk gevraagd.

Aanzoek

Annie Clark, beter bekend als St. Vincent, deelde gister een foto met de tekst: "Trouw met me Annie Clark." Kunnen we hier uit opmaken dat Cara haar vriendin een aanzoek heeft gedaan? De zangeres antwoordt op het handgeschreven briefje "Ok...". Als dat een ja is, kunnen we binnenkort een bruiloft verwachten.

Bad hair day

Als het topmodel echt verloofd is, verklaart dat meteen haar bad hair day van gister. Want tja, Cara is 'binnen' en dan wordt vaak gedacht dat je minder moeite hoeft te doen. De muze van Karl Lagerfeld is in haar dagelijks leven nooit extreem met haar uiterlijk bezig, maar opvallend is wel dat ze haar haren in een staart draagt. Normaal hangt dit gewoon losjes rondom haar gezicht.

Bekijk hier de foto's:

Lees ook: Cara Delevingne photobombt Sienna Miller

 

Beeld: Hollandse-Hoogte & Getty