Ex-playmate Holly Madison haalt uit naar Hugh Hefner

Ex-playmate Holly Madison leed enorm onder haar relatie met de 53 jaar oudere Hugh Hefner. In haar boek Down the Rabbit...

Lees ook

Ex-playmate Holly Madison leed enorm onder haar relatie met de 53 jaar oudere Hugh Hefner. In haar boek Down the Rabbit Hole haalt ze uit naar de Playboy-tycoon, die haar bijna tot zelfmoord dreef. Dat melden Us Weekly en People.

Drugs

Het leven in het beroemde Playboy Mansion zou één en al drama zijn geweest. Holly beschrijft het zelfs als een nachtmerrie. Strenge regels, manipulatie en de strijd met ambitieuze bunny’s beheersten haar leven. Toen ze in 2001 op 21-jarige leeftijd voor het eerst naar de roemruchte Playboy Mansion ging, verleidde Hugh Hefner haar ook met drugs, zo herinnert ze in het boek. “Hij vroeg of ik een Quaalude wilde en hij benaderde me met een handvol paardenpillen”, Madison schrijft dat ze het aanbod weigerde. “Toen zei hij: ‘Oké, dat is prima. Normaal gesproken keur ik drugs niet goed, maar weet je, in de jaren zeventig noemden we dit benenopeners.'” Volgens Madison was dat een cruciaal moment in haar leven: “Ik wil dat moment in mijn leven even stilzetten, die jonge meid beetpakken en zeggen: wat dacht je wel niet?”

Testament

Holly bleef er tot 2008 wonen en toen ze genoeg had van de Playboy-baas, probeerde Hefner haar om te kopen. “Hij kwam met een testament aanzetten. Er stond dat ik 3 miljoen dollar zou krijgen als hij komt te overlijden en ik nog in de Mansion zou wonen. Maar ik wilde het niet. Ik vond het zielig voor hem dat hij zover ging, maar kon niet anders dan beledigd zijn. Dacht hij nou echt dat hij me kon kopen? Ik heb de papieren terug op bed gelegd waar ik ze vond.”

Zelfmoord

Haar verblijf in de Playboy Mansion vol met andere modellen was slecht voor haar zelfvertrouwen. Ze werd depressief en haar onzekerheid zorgde ervoor dat ze meerdere malen plastische chirurgie onderging. Op een avond in bad overwoog ze er een einde aan te maken. “Ik dacht: zou iemand me missen? Misschien was het de wiet en alcohol, maar mezelf verdrinken leek de logische uitweg van het belachelijke leven dat ik leidde.”

Bron: ANP, Beeld: Getty
Lees ook: 
Dochtertje ex-playmate Holly Madison is geen baby meer

 

Laatste nieuws

Zie ook