Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Victoria Koblenko: "Ik ben me ervan bewust dat ik nu geen zomerfiguur heb"

Vanaf morgen ligt de tweewekelijkse special de Body Issue weer in de schappen. Actrice en presentatrice Victoria Koblenk...

Victoria Koblenko: "Ik ben me ervan bewust dat ik nu geen zomerfiguur heb"

Vanaf morgen ligt de tweewekelijkse special de Body Issue weer in de schappen. Actrice en presentatrice Victoria Koblenko schittert op de cover en dat is volkomen logisch, want ze ziet er fantastisch uit. Toch vindt Victoria zelf dat zij nog wel wat af mag vallen, nadat ze zo'n zes kilo is aangekomen.

Extra kilo's

Eerder zei Victoria: "Ik ben onzeker over van alles, over mijn stem, mijn lengte en het feit dat ik nu zes kilo zwaarder ben dan vijf maanden geleden." De actrice is nu een stuk zelfverzekerder, maar haar gewicht blijft toch een dingetje. "Ik ben echt niet in shape. Ik speel in een serie die ik nu opneem in Rusland een soort Bridget Jones. In het begin moet ik eruitzien alsof ik 75 kilo weeg. Daarna kom ik steeds meer in shape, er moet de komende weken nog vier kilo af. Ik weeg al twintig jaar rond de 55 kilo. Eén of twee erbij, dat merk je dan niet zo, maar dit maakt echt een verschil. Ik voel me wel goed, maar ben me ervan bewust dat ik nu geen zomerfiguur heb. Als ik een vakantie had gepland, zou ik geen bikini maar een badpak aantrekken. Ik zou het strand niet mijden, maar ik zou wel shapewear dragen en niet met een blote buik rondlopen. Maar goed, dat wist ik toen ik hiervoor tekende. Het is ook helemaal niet erg, het gaat mij erom dat ik iets neerzet in Rusland. En die kilo's? Geen punt die heb ik er zo weer af."

Hoe Victoria van plan is om die extra kilo's er af te krijgen? Dat lees je in de Grazia die morgen in de winkel ligt.

Beeld: Instagram