Lena Dunham wil niet meer bij Taylor op het podium

Een concert van Taylor Swift is er niet zomaar één. Nee, Taylor maakt er een waar spektakel van en het is keer op keer e...

Lees ook

Een concert van Taylor Swift is er niet zomaar één. Nee, Taylor maakt er een waar spektakel van en het is keer op keer een star studded show. Zo staan haar Bad Blood Bff’s bijna elke avond aan haar zijde, zong ze samen een nummer met Jason Derulo en The Weeknd en kwam niemand minder dan Serena Williams ook even een kijkje nemen. Vrijdagavond trok ze Lily Aldridge, Hailee Steinfeld, Gigi Hadid en Lena Dunham op het podium tijdens haar show in New Jersey. En blijkbaar besefte Lena Dunham hoe, naar eigen zeggen, awkward ze eruit zag naast de rest van de meiden toen ze de foto terugzag.

Nooit meer

Lena vertelde tijdens een gesprek met de Film Society of Lincoln Center op maandagavond:

“Ik loop nooit meer over die ‘catwalk’. Ik was zo enthousiast en ik wilde mijn goede vriendin zo graag steunen, maar het was ook confronterend om te zien hoe klein ik nou eigenlijk ben. Ik heb altijd gedacht dat ik vrij lang was en ik weet dat ik mollig ben en ik vond dat prima. Ik voel me de meeste dagen wel comfortable in my own skin, maar als je dan naast drie supermodellen staat dan voelt de meest zelfverzekerde vrouw zich onzeker.”

Lees ook: Lena Dunham viert feestdag in lingerie


Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook