Ruby Rose ligt voor het eerst onder vuur

Soms kan het er hard aan toe gaan in 's werelds oase van bekende personen: Zo snel als de ster van Ruby Rose rijzende wa...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ruby Rose ligt voor het eerst onder vuur

Soms kan het er hard aan toe gaan in 's werelds oase van bekende personen: Zo snel als de ster van Ruby Rose rijzende was, zo hard wordt ze nu bekritiseerd in de Hollywood Hills. Door een foto op Instagram te posten heeft ze zich de woede van veel fans op haar hals gehaald.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Woman beater

Ruby Rose postte namelijk een foto van haar samen met Floyd Mayweather. Voor wie die laatste niet kent: Floyd is een wereldbekende bokser en bovendien vaker kampioen geweest. Dat is op zich niet zo gek, maar Floyd staat er ook om bekend losse handjes te hebben. Zo is hij vaak van huiselijk geweld beschuldigd en zou hij zijn vriendin in elkaar hebben geslagen. Zijn bijnaam luidt zelfs woman beater. 

Chris Brown

Fans zijn niet alleen boos op Ruby omdat ze met hem poseert, maar ook omdat ze laatst kritiek op Chris Brown had vanwege zijn gewelddadige verleden jegens Rihanna. Veel fans vinden het hypocriet en op Twitter regende het commentaar. Ben jij het met ze eens? Bekijk de tweets hieronder.

 

Lees ook: Verlaat Ruby Rose OITNB?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');