Chrissy Teigen naakt en zonder Photoshop op magazine cover

Chrissy Teigen kennen we van haar hilárische en gewaagde kiekjes op Instagram, maar ook van haar onbewerkte foto's. Zo p...

Lees ook

Chrissy Teigen kennen we van haar hilárische en gewaagde kiekjes op Instagram, maar ook van haar onbewerkte foto’s. Zo postte ze eerder al foto’s van haar striae, waarmee ze een hele trend op gang bracht. Dat Chrissy tegen Photoshop is, blijkt ook weer uit deze cover. Wauw!

Geen Photoshop

Women’s Health Magazine hield een uitgebreid interview met Chrissy en speciaal daarvoor stond ze twee weken geleden helemaal naakt op de cover van het tijdschrift. Nu blijkt dat de cover geheel natuurlijk is, dus er is geen Photoshop aan te pas gekomen.

“Ik denk dat het nu extra belangrijk is om vrouwen te laten zien die niet bewerkt zijn”, zei Teigen tegen Mashable. “Het wordt bijna normaal voor mensen dat billen worden geretoucheerd en borsten allemaal nep zijn. Dit is niet normaal. Het is onze verantwoordelijkheid om vrouwen te laten zien die niet perfect zijn.” Ook de Instagram van de vriendin van John Legend staat vol met ‘eerlijke’ foto’s. Ze schaamt zich er absoluut niet voor om zich zonder make-up te laten zien. En we love her for that!

Zie ook: Chrissy Teigen naakt

Bron: Women’s Health, Beeld: Women’s Health

 

 

Laatste nieuws

Zie ook