Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Kelly Clarkson zegt optredens af

Kelly Clarkson heeft noodgedwongen zes concerten gecanceld. De Amerikaanse zangeres moet van haar artsen haar stem laten rusten en mag voorlopig niet optreden. "Ik vind het vreselijk, maar artsen zeggen dat mijn stem rust moet krijgen. Ik kan niet wachten weer gezond te worden en ik zie jullie snel weer", laat ze weten via Twitter. Clarkson schrijft verder dat ze er een hekel aan heeft om shows te moeten afzeggen. "Maar weet dat ik nooit iets afzeg tenzij het absoluut noodzakelijk is."

 

2. Is dit het nieuwe liefje van Britney Spears?

Britney Spears is nog niet zo lang vrijgezel, maar lijkt toch al een nieuw liefje te hebben. De zangeres had afgelopen vrijdag een sushidate met de steenrijke horecaondernemer Harry Morton. TMZ laat weten dat Harry de ex is van niemand minder dan Lindsay Lohan. Zij zou in 2007 een kraan open hebben laten staan in haar appartement in West Hollywood met het doel zijn woning, een verdieping lager, onder te laten lopen.

Benieuwd naar de foto's van de date? Bekijk ze hier!

 

3. Bobby Brown openhartig over dood Bobbi Kristina

Bobbi Brown heeft vrijdagavond een interview gegeven over de dood van zijn dochter Bobbi Kristina Brown. "We hebben zes maanden gebeden, gehoopt dat het goed zou komen", vertelt hij in het interview met de Amerikaanse talkshow The Real. Bobbi Kristina overleed eind juli dit jaar op 22-jarige leeftijd, nadat zij een halfjaar in coma heeft gelegen.

Ook laat Bobby weten dat hij denkt dat Whitney Houston, zijn ex-vrouw en de moeder van Kristina, haar tot zich heeft geroepen. "Ik ben er bijna zeker van ze zoiets had van, kom maar laat haar maar naar boven gaan." Bekijk hieronder een klein stuk van het interview. Het volledige interview wordt maandag uitgezonden in Amerika.

Beeld: Getty