Moeder geeft dochter meest belachelijke verjaardagscadeau ooit

Een verjaardag om nooit meer te vergeten... Dat is precies wat Nicola Austen haar dochter wilde geven. Nou met dit verja...

Een verjaardag om nooit meer te vergeten… Dat is precies wat Nicola Austen haar dochter wilde geven. Nou met dit verjaardagscadeau dat de moeder het meisje voor haar 18e verjaardag gaf, is dat zeker wel gelukt. Wij kunnen amper geloven dat het echt is…

Verrassing

De 37-jarige Brit wilde in een limousine naar een wild feest in Londen rijden, maar had nog een kleine verrassing voor het meisje. Naast het chique vervoersmiddel wilde Nicola haar dochter Austen nog wat drugs cadeau doen. Voor de ‘speciale’ verjaardag haalde de vrouw 12 doses van de drugs in huis.

Speciale verjaardag

Maar het duurde niet lang voor er een einde kwam aan het feest. Agenten brachten de vrouw, die al zes keer veroordeeld werd waaronder ook voor het bezit van amfetamines, een bezoekje en troffen binnen no time de voorraad coke aan. Nicola biechtte op dat het om een verjaardagsgeschenk voor haar dochter ging. “Ze wilden naar Londen in een limousine. Ze wou er zeker van zijn dat haar dochter een speciale verjaardag beleefde”, sprak aanklager Craig Evans in de rechtbank van Maidstone.

Geen celstraf

Ondanks eerdere veroordelingen werd de moeder niet naar de gevangenis gestuurd. Ze kreeg een voorwaardelijke celstraf van negen maanden en een taakstraf van 250 uur. De rechter stelde dat haar jongste zoon te erg zou lijden als zijn moeder nu opgesloten werd.

Beeld: Sanoma Beeldbank

Laatste nieuws