Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. John Legend en Chrissy Teigen hebben moeite met kinderen krijgen
Als het aan Chrissy Teigen had gelegen, had ze al lang kinderen gehad met John Legend. Het 29-jarige model en de 36-jarige zanger hebben echter moeite met in verwachting raken. Dat vertelde Teigen in de nieuwe talkshow van Tyra Banks, FABlife.

“John en ik hadden er moeite mee. We zouden vijf, zes jaar geleden al kinderen hebben gehad als het goed was gelopen. Maar mijn god, het is een heel proces”, vertelde Teigen. Nu ze inmiddels twee jaar getrouwd is met de zanger, wordt haar geregeld gevraagd wanneer het nageslacht komt. “Dat moet echt stoppen. Ik kan me niet voorstellen dat je zo nieuwsgierig bent dat je daarnaar vraagt. Wie weet wat iemand al heeft meegemaakt?”

2. Doutzen nog steeds één van de best betaalde modellen
Doutzen Kroes
is nog steeds één van ’s werelds best betaalde modellen, maar zakt op de ranglijst die het Amerikaanse zakenblad Forbes jaarlijks samenstelt. De Friese schone streek het afgelopen jaar 7,5 miljoen dollar (ruim 6,5 miljoen euro) op en staat daarmee op de vierde plek van best betaalde modellen. Vorig jaar stond Doutzen nog op de tweede plek met een salaris van 8 miljoen dollar (bijna 7 miljoen euro).

De lijst wordt wederom aangevoerd door Gisele Bündchen, die afgelopen jaar 44 miljoen dollar (bijna 38,5 miljoen euro) verdiende.

3. John Mayer op date met nieuwe vlam
John Mayer
was woensdagavond op een date met een onbekende blondine. De zanger genoot volgens Us Weekly van een intiem dinertje met de vrouw.

“Het was absoluut een date”, vertelt een bron. “Ze zaten heel dicht bij elkaar en hielden op een gegeven moment elkaars hand vast.” Een grappig detail was dat een andere gast in hetzelfde restaurant een t-shirt droeg van een concert van Katy Perry. Hier had John echter geen oog voor. De zanger en Katy Perry hebben een lange tijd een knipperlichtrelatie gehad.

Zie ook: Hollywood Breakfast 17 september

Bron: BuzzE, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook