Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia loves: Timberland Black Forest Collection

Met de winter in aantocht, had de Timberland Black Forest collectie op geen betere tijd gelanceerd kunnen worden. Vanaf...

Grazia loves: Timberland Black Forest Collection

Met de winter in aantocht, had de Timberland Black Forest collectie op geen betere tijd gelanceerd kunnen worden. Vanaf nu shop je niet meer alleen het bekende bruine model, maar verschillende Timberland modellen in alle tinten grijs en zwart. Grazia was bij de lancering aanwezig en ging zelf aan de slag met het customizen van de boots.

Customizen

Timberlands zijn al tof -praktisch én stylish- maar ze zelf customizen is natuurlijk al helemaal leuk. Niemand anders die straks dezelfde Timberlands heeft als jij! Dat moest getest worden. Grazia's Heather nam een bezoekje aan de Timberland store te Amsterdam om, onder het genot van een hapje, drankje en héél véél hippe mensen, de nieuwe collectie te beworden en te zien hoe dat customizen in zijn werk ging.

Urban trail

Door middel van de 'Urban Trail' icoontjes (Love, Home, Family & Friends, Adventure, Outdoor) in combinatie met letters, cijfers en tekens, konden klanten hun nieuwe Timberlands tijdens de lancering meteen laten customizen. Zo koos Heather voor het Family & Friends teken in combinatie met haar naam.

Helemaal waterpas werd Heathers zwarte Timberland bootie in een indrukwekkende machine gelegd, waar een klein laserlampje -sneller dan het licht- haar naam in haar Timberland werd gegraveerd. Maar er kwamen ook initialen, liefdesverklaringen, steden en songteksten voorbij. Werkelijk alles was mogelijk voor een uniek paar Timbs. Nieuwsgierig? Bekijk bovenstaand filmpje!

Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk hem HIER.

Vergeet Timberland niet op Instagram te volgen @TIMBERLAND_EU. Benieuwd naar de creaties van anderen? Check dan ook de hashtags #BLACKFOREST en #MADEFORTHEMODERNTRAIL.

 

De Urban Train symbolen

 Heathers creatie