Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber in blote kont zwembad in

Justin Bieber heeft vakantie en viert dat in zijn adamskostuum. Paparazzi snapten de 21-jarige zanger dinsdag toen hij poedelnaakt naar het zwembad liep voor een plons. New York Daily News publiceerde de foto’s.

Bieber was in vol ornaat te zien toen hij naar het zwembad liep en daar later weer uit klauterde. New York Daily News plaatste echter zwarte balkjes over de edele delen van het voormalig tieneridool. De Canadees is niet alleen op Bora Bora, Jayde Pierce vergezelt hem. Volgens geruchten scharrelt Bieber met het 20-jarige model.

Het is niet de eerste keer dat Bieber uit de kleren gaat op Bora Bora. In juli was de zanger ook op het eiland, toen postte hij een foto van zijn blote achterwerk op Instagram. Het kiekje verdween echter alweer snel.

Lopez presenteert American Music Awards

Jennifer Lopez praat dit jaar de uitreiking van de American Music Awards aan elkaar. Dat maakte de organisatie woensdag bekend. De muziekprijzen worden op 22 november uitgereikt in Los Angeles.

Lopez presenteert de awardshow niet alleen, ze treedt ook op. Welke artiesten in de race zijn voor de prijzen, is nog niet bekend. Dinsdag maken Joe Jonas en Charlie Puth de genomineerden bekend.

Vorig jaar waren One Direction en Katy Perry de grote winnaars. De Brits-Ierse boyband en Amerikaanse zangeres gingen naar huis met drie AMA’s.

Taylor Swift voorzichtiger op Twitter

Sinds Taylor Swift op Twitter in de clinch raakte met Nicki Minaj is ze terughoudender geworden met het publiekelijk versturen van berichten. Dat vertelt ze aan NME.

In het veelbesproken misverstand dacht Swift dat Minaj naar haar uithaalde door te zeggen dat alleen slanke artiesten in aanmerking komen voor MTV Video Music Awards. “Ik wil het er niet over hebben”, reageert Swift. “Maar ik verstuur voortaan eerst een sms. Als er een misverstand lijkt te zijn zoek ik contact met het management van die persoon, vraag ik hun telefoonnummer en stuur ik een bericht. Het is een belangrijke les voor dit jaar voor iedereen.”

Bron: ANP, beeld: Instagram, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook