Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vriendinnentip: Het hilarische Instagram-spel van Libresse

Zijn jij en je bff altijd wel in voor een dolletje? Halen jullie samen de meest gekke fratsen uit en delen jullie samen...

Vriendinnentip: Het hilarische Instagram-spel van Libresse

Zijn jij en je bff altijd wel in voor een dolletje? Halen jullie samen de meest gekke fratsen uit en delen jullie samen elkaars geheimen? Dan is het de hoogste tijd om jullie vriendschap naar een hoger niveau te tillen: Libresse daagt jullie vriendschap uit voor een heus truth or dare spel.

Best friends forever

Libresse deed onderzoek naar vriendschappen onder Nederlandse vrouwen tussen de 16 en 24 jaar. Wat blijkt? De Nederlandse vriendinnengroepen zijn hecht en intiem: ruim 52% zegt geen geheimen te hebben voor elkaar. Sterker nog, bijna 90% geeft aan helemaal zichzelf te kunnen zijn in het bijzijn van haar vriendinnen. De meerderheid (68%) voelt zich onder haar vriendinnen zó comfortabel, dat zij meer dingen durft te doen die normaal buiten haar comfort zone liggen.

Instagram-spel

Behoor jij tot deze laatste groep? Speel dan samen met je bff's het Instagram-spel van Libresse. Hier worden elke dag nieuwe opdrachten geplaatst, waar jij en je vriendin elkaar in kunnen taggen. Het gaat van hilarische opdrachten ("zing we are the champions met een bak champions in je handen") tot aan grappige bekentenissen ("welke vader van je vriendinnen vind je het knapst?).

Ook social media bekendheden als DisForDazzle (kijk HIER maar eens hoe ze haar hoogtevrees overwon!), Teskje de Schepper en Veronica van Hoogdalem zijn ambassadeurs van het spel. Zij dagen om de week hun volgers uit met truths en dares of delen videocontent waarin zij gekke opdrachten moeten uitvoeren.

Lees ook: Dit ondergoed is favoriet onder vrouwen

Bron: Libresse, beeld: Libresse