Dít is het geheim achter de McFlurry lepel

Is het je wel eens opgevallen dat terwijl je een heerlijke McFlurry leeg lepelt, de lepel van dit heerlijke ijsje nogal...

Lees ook

Is het je wel eens opgevallen dat terwijl je een heerlijke McFlurry leeg lepelt, de lepel van dit heerlijke ijsje nogal apart is? Ten eerste is hij hol, ten tweede zit er nog een klein staafje bovenop. Dit blijkt dus gewoon een functie te hebben. Say what?!

Mysterie

Op internet gaan er verschillende theorieën rond over de bekende lepel. De meest bekende is wel dat de lepel ook een rietje zou zijn. Maar helaas, je zet jezelf alleen maar voor schut als je aan de lepel gaat zuigen, want er gaat echt niets uitkomen. Wat het dan wél is? Een oud McDonalds medewerker laat weten via Tumblr: Omdat ik bij McDonalds heb gewerkt, kan ik je vertellen: We vullen de beker met ijs, gooien de toppings er overheen en dan gaat de beker in een machine. De machine gebruikt de lepel om alles goed door elkaar te schudden.”

Aha! Je lepel blijkt dus een essentieel onderdeel te zijn in het McFlurry proces. Hierdoor zit alles namelijk zo heerlijk door elkaar gemixt. Zo, weer wat geleerd op de vrijdagmiddag.

Zie ook: Déze McDonalds burger heb je nog nooit gezien

Bron: Metro, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook