Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Brand op set dansshow van Sylvie Meis

Het was vrijdagavond een veelbewogen avond voor presentatrice Sylvie Meis. Bij aanvang van de live-uitzending van de finale van de Duitse dansshow Stepping Out ontstond er brand op de set. Dat meldt de Duitse krant Bild.

Voor de opening werd er wat vuurwerk afgestoken, welke de decoratie aan het plafond raakte. Deze vatte vervolgens vlam. Nog voordat er paniek kon uitbreken, had een medewerker van de show de brand al geblust. Op televisie was niets te zien van alle commotie achter de schermen.

Always goofing around with this one #danielhartwich See u in March for Let's Dance!! #letsdance #rtl ??

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Mr. Probz slachtoffer van inbraak

Mr. Probz is slachtoffer geworden van een inbraak. Via Facebook deelt de muzikant een kiekje van de rommel die de inbreker achterliet en liet in het bijschrift weten onder andere zijn twee laptops en telefoon te missen. Daarnaast zijn ook horloges en zelfs zijn schoenen meegenomen. Degene die de spullen bij hem terugbrengt, krijgt een beloning van maar liefst 10.000 euro.  

Ik weet niet wie er vanavond bij mij heeft ingebroken maar de laptop en telefoon moeten terug. De waarde van de laptop...

Posted by Mr. Probz on vrijdag 16 oktober 2015

 

'Harry Styles had affaire met deze Pussycat Doll'

Het is niet de eerste keer dat Harry Styles gelinkt wordt aan een 'oudere' vrouw en blijkbaar ook zeker niet de laatste. Momenteel gaat het gerucht dat de One Direction-zanger een affaire had met de zestien jaar oudere Nicole Scherzinger.

De Britse krant The Sun laat weten dat Harry en Nicole twee jaar geleden een korte affaire hebben gehad. De zangeres had op dat moment een knipperlichtrelatie met formule 1-coureur Lewis Hamilton. De twee zouden elkaar ontmoet hebben achter de schermen bij de Britse versie van X Factor in 2010, toen Harry werd ontdekt en de Pussycat Doll-zangeres een rol als gastjurylid innam.  Naar verluidt zagen ze elkaar weer toen boyband One Direction beroemd werd en sloeg de vonk over.

Bron: ANPBeeld: ANP, Getty, Facebook, Instagram