Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Taylor Kinney wil groot gezin met Lady Gaga

Lady Gaga moet als het aan haar verloofde ligt flink aan de bak. Taylor Kinney, met wie Gaga zich begin dit jaar verloofde, wil een groot gezin. Dat vertelde hij aan Huffington Post. "Ik heb een aantal broers. Ik groeide op in een groot gezin. Dat wil ik zelf ook", zei de 34-jarige Kinney. "Ik wil kroost. Een klein voetbalteam, een minivan, dat werk."

De twee leerden elkaar kennen in de zomer van 2011 toen Taylor in Gaga's videoclip You And I speelde. In februari, op Valentijnsdag, ging Kinney op zijn knieën. Dat deed de acteur aanvankelijk met een Ring Pop, een plastic ring met een van snoep gemaakte diamant erop. Nadat de 29-jarige zangeres 'ja' had gezegd, haalde hij een ring met een echte diamant tevoorschijn.

Dochtertje Zooey Deschanel heet Elsie Otter

Het dochtertje van Zooey Deschanel en Jacob Pechenik heet Elsie Otter. Dat vertelde het koppel aan People tijdens de première van de film Rock The Kasbah, waaraan Jacob werkte als producent en Zooey als actrice. Elsie is al drie maanden oud, maar haar ouders zijn gesteld op hun privacy. Ze maakten haar geboorte in juli pas in augustus bekend. Ook toen werd pas bekend dat Jacob en Zooey in het geheim zijn getrouwd.

Ashlee Simpson deelt kiekje van dochtertje

Ashlee Simpson heeft een ontzettend schattig kiekje van haar dochtertje Jagger Snow gedeeld. Jagger werd op 30 juli geboren en we zagen haar al eerder op Instagram, maar nu showen haar ouders haar opnieuw aan de wereld met dezelfde foto. Wat een wimpers!

Beeld: Getty, Instagram