Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. "Drew Barrymore had postnatale depressie"

Na de geboorte van haar eerste kind zou Drew Barrymore een postnatale depressie hebben gehad. Dat heeft de actrice onthuld in een interview met People. "Het was gewoon heel uitdagend en ik voelde me overweldigd", vertelt Drew over haar depressie, die ongeveer zes maanden duurde. "Ik heb veel beslissingen genomen en mijn werk aangepast aan het ouderschap."

De dochters van Drew zijn inmiddels drie en anderhalf jaar oud. De actrice vertelt verder in het interview dat ze niet geobsedeerd is met haar uiterlijk. "Ik heb liever dat ik mijn kinderen heb en er een beetje slechter uitzie in een badpak", zegt ze. "Een sexy body is gewoon niet mijn ding. Ik geef er een beetje om, maar niet heel veel.”

Janet Jackson biedt excuses aan fans aan

Janet Jackson heeft haar excuses aan haar fans aangeboden, nadat haar advocaten de Instagram-accounts van een aantal fans hadden laten verwijderen. De fans hadden via de app korte video's van Janets concerten gedeeld.

"Ik geniet ervan jullie korte video's van de Unbreakable-shows te bekijken, blijf ze alsjeblieft delen", schreef Janet op Twitter. Ze verklaarde verder: "Het toestaan van het gebruik van langere fragmenten zou contractuele problemen veroorzaken. Ik hoop dat jullie dat begrijpen. Ik vertrouw erop dat de fans hun korte opnames voor hun eigen herinneringen gebruiken en op sociale media delen."

De verwijderde accounts zijn inmiddels weer online, meldt New York Post.

'Liam Payne had backstage zenuwinzinking'

Liam Payne was dinsdagavond niet ziek, maar kreeg kort voor aanvang van het concert van One Direction een zenuwinzinking. Dat was volgens The Sun de echte reden achter het geannuleerde concert van de boyband.

"De druk van roem en twee jaar lang onderweg zijn, maakte Liam ziek", vertelt een anonieme bron. "Hij was er kapot van iedereen teleur te stellen, vooral de fans, maar hij was fysiek niet in staat het podium op te gaan. Hij had een volledige zenuwinzinking." Volgens de insider is Liam al een tijdje gestrest, ook omdat de boyband volgend jaar een pauze gaat inlassen en zijn toekomst daarom onzeker is.

Lees hier Hollywood Breakfast van woensdag 21 oktober

Bron: ANP, beeld: Getty Images