Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Liam Payne licht tipje van de sluier op over One Direction-reünie

Komt 1D binnenkort weer bij elkaar?

Liam

Het is alweer meer dan vijf jaar geleden sinds One Direction besloot om uit te gaan. Menig One Direction-fan hoopt nog altijd op een reünie van de boyband, enne... Het lijkt erop dat die er binnenkort ook gaat komen!

Uit elkaar

Oh oh oh, wat was het een schok toen bleek dat Zayn Malik in 2015 zijn geliefde One Direction ging verlaten. Zijn teamgenoten én daarbij de rest van de wereld reageerden heftig op zijn vertrek en over de reden waarom werd uiterst mysterieus gedaan.

De vijf jongens gingen vervolgens ieder hun eigen kant op, om aan hun solocarrière te werken. We weten allemaal hoe dat is afgelopen, want onder andere Harry Styles en Niall Horan hebben behoorlijke hits uitgebracht.

Reünie

En hoewel de liedjes van de jongens alleen prima te vertoeven zijn, gaat er niets boven een gezamenlijke single van de boys. Of die er ooit nog weer gaat komen? Op de vraag of er een reünie van 1D in het verschiet ligt, zei Liam Payne tegen The Mirror: "Ik heb het er met Louis over gehad en we zeiden dat het liever vroeger dan later moet zijn." Hoe eerder, hoe beter dus, stelt Liam.

Aha! Het lijkt er dus op dat de 1D-boys wel degelijk openstaan voor een reünie. Dat zou wat zijn! Fingers crossed...

Misschien ook voor jou:
BABYNIEUWS! Gigi Hadid is bevallen van haar eerste kindje
Showbizz
  • Mirror UK
  • Brunopress, Instagram