Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kelly Clarkson in verwachting van jongetje

Het tweede kindje van Kelly Clarkson is een jongetje. Dat maakte de zangeres vrijdag bekend via Instagram. “Even ander nieuws, River krijgt een broertje”, schreef Clarkson bij een kiekje van haar dochter van één. “We zijn zo blij!”

Kelly kondigde in augustus tijdens een concert aan dat ze in verwachting is. "Ik moet denk ik mijn excuses aanbieden aan mijn man. Dit was niet de bedoeling, maar de hormonen gieren door mijn lijf”, zei de zangeres, die op het podium behoorlijk emotioneel werd. Clarkson trouwde in 2013 met Brandon Blackstock. In juni 2014 beviel de zangeres van dochter River Rose. Uit een eerder huwelijk heeft Blackstock al twee kinderen, een zoon en een dochter.

In other news, River's gonna have a little baby brother :) #itsaboy We're so excited!

Een foto die is geplaatst door Kelly Clarkson (@kellyclarkson) op

Balans belangrijk voor Doutzen Kroes

Doutzen Kroes vindt een goede balans tussen werk en privé ‘heel belangrijk’. Het topmodel heeft na een drukke periode geregeld het gevoel helemaal niet meer te willen werken. “Dan ben ik weer een tijdje thuis en denk ik: nou nu heb ik er wel weer zin in”, vertelde Doutzen in RTL Boulevard. Doutzen had het de afgelopen maanden druk met fashion weeks in New York en Parijs. “Het is altijd wel druk, maar dan heb ik ook weer een week waarin ik eigenlijk niks hoef te doen en lekker thuis ben met het gezin. Daar kan ik dan weer helemaal opladen.” Door de komst van zoon Phyllon Joy en dochter Myllena Mae maakt Doutzen bewustere keuzes. “En ik sta op een punt in m’n carrière dat ik ‘nee’ kan zeggen tegen dingen. Dat is ook erg fijn.” Doutzen is over twee weken precies vijf jaar getrouwd met dj Sunnery James. Dat moet gevierd worden, maar hoe blijft nog geheim. “Natuurlijk gaan we dat vieren”, zei Sunnery. “Maar ik kan er nog niks over zeggen.”

Gigi Hadid deelt pikant kiekje

Voor het tijdschrift Vanity Fair trok model Gigi Hadid alles uit de kast. En het resultaat is een pikant, maar prachtig zwart/wit kiekje. Natuurlijk kijkt iedereen naar haar prachtige gezicht, maar haar borsten zijn ook wel duidelijk aanwezig... 

Beeld: Getty, Instagram